Αντιβιοτικό Ευρέος Φάσματος
+4
αντωνης
marouli
Eltha
ενεσούλα
8 απαντήσεις
Αντιβιοτικό Ευρέος Φάσματος
31/5/2009, 13:39
Το "Αντιβιοτικό" μου μετράει λίγο παραπάνω από 2 χρόνια ζωής και είναι σχεδόν "diary blog", δλδ, όπως λέει και ο υπότιτλος, αναφέρεται στα έργα και τις ημέρες μια παραζαλισμένης νοσηλεύτριας, της Ενεσούλας, εμένα δλδ που και παραζαλισμένη είμαι και νοσηλεύτρια και ποικίλης ύλης άτομο!'
Γράφω νοσηλευτικά, γράφω ταξιδιωτικά, χιουμοριστικά και πράγματα που μου συμβαίνουν ή ό,τι κατεβάσει η γκλάβα μου, με στόχο ο επισκέπτης μου να αιστανθεί οικεία, χαλαρά και όμορφα και μου αρέσει να στολίζω τα λογάκια μου με αντίστοιχες εικόνες, που, νομίζω, δίνουν ξεχωριστό τόνο στο μπλογκάκι μου.'
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν και...εδώ είμαστε!'
Θα με βρείτε εδώ: http://antiviotiko.blogspot.com
Γράφω νοσηλευτικά, γράφω ταξιδιωτικά, χιουμοριστικά και πράγματα που μου συμβαίνουν ή ό,τι κατεβάσει η γκλάβα μου, με στόχο ο επισκέπτης μου να αιστανθεί οικεία, χαλαρά και όμορφα και μου αρέσει να στολίζω τα λογάκια μου με αντίστοιχες εικόνες, που, νομίζω, δίνουν ξεχωριστό τόνο στο μπλογκάκι μου.'
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν και...εδώ είμαστε!'
Θα με βρείτε εδώ: http://antiviotiko.blogspot.com
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: Αντιβιοτικό Ευρέος Φάσματος
31/5/2009, 14:06
η καλυτερη νοσοκομα
και η πιο ερωτευμενη
καλως την
και η πιο ερωτευμενη
καλως την
31/5/2009, 14:35
εριξα μια μικρη ματια στο μπλογκακι και πολυ μου αρεσε
Θα το διαβασω μεσα στις επομενες ωρες :D
ειπα? ας ξαναπω
Θα το διαβασω μεσα στις επομενες ωρες :D
ειπα? ας ξαναπω
31/5/2009, 15:00
Γεια σου βρε Ενεσουλα!!!
Καλως την!!!!!!
Μεγαααααααααλο μπλογκ το "αντιβιοτικο" για οσους δεν εχει τυχει να το διαβασουν.
Καλως την!!!!!!
Μεγαααααααααλο μπλογκ το "αντιβιοτικο" για οσους δεν εχει τυχει να το διαβασουν.
31/5/2009, 15:52
Καλώστην !!! Σε διαβάζω κατα καιρούς αλλά μετά το ξεχνάω οτι υπάρχει αυτό το blog και μετά πέφτω πάλι πάνω του τυχαία. Αλλά τα σπάει!
(και μάλλον ήρθε η ώρα να το βάλω στη λίστα με τα λινκ μου να μη χάνεται :P)
welcome όπως και να'χει
(και μάλλον ήρθε η ώρα να το βάλω στη λίστα με τα λινκ μου να μη χάνεται :P)
welcome όπως και να'χει
31/5/2009, 16:30
Επιτέλους μετά από καιρό θυμήθηκα ότι έχω εκκρεμότητες [ ] με αυτό το φορουμάκι!
Τις επόμενες μέρες ελπίζω ν'ασχοληθώ λίγο περισσότερο.
Αλήθεια, φωτό προφίλ πως βάζουμε;
31/5/2009, 22:18
Καλώς την κοπελιά
Πας Προφίλ -> Άβαταρ και προσθέτεις απ'τον υπολογιστή σου ό,τι θες
Πας Προφίλ -> Άβαταρ και προσθέτεις απ'τον υπολογιστή σου ό,τι θες
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
1/6/2009, 10:37
Καλως την με το μπλογκ - ροζ πανδαισία.
Δεν εχω τίποτα που να ειναι ρόζ !
Ενα απο τα καλά μπλογκς, με θέματα εξαιρετικά, οταν δεν ειναι ρόζ με ποταμό απο φατσούλες
Μια και εισαι εδω, το σιρόπι Sinecod για το βήχα, μήπως έπρεπε να το λένε ΣΙΝΕΚΟΨ εχω πάει τουαλέτα 27 φορές σε 4 μέρες.
:smoke:
Δεν εχω τίποτα που να ειναι ρόζ !
Ενα απο τα καλά μπλογκς, με θέματα εξαιρετικά, οταν δεν ειναι ρόζ με ποταμό απο φατσούλες
Μια και εισαι εδω, το σιρόπι Sinecod για το βήχα, μήπως έπρεπε να το λένε ΣΙΝΕΚΟΨ εχω πάει τουαλέτα 27 φορές σε 4 μέρες.
1/6/2009, 14:16
καλως μας ηρθες ενεσουλα!!!!
θα σε επιθεωρησω εντος της ημερας....ελπιζω...!!!
θα σε επιθεωρησω εντος της ημερας....ελπιζω...!!!
2/6/2009, 20:45
Καλά, Τζονάκο, μου θύμισες μια ιστορία με την αδερφή μου κάποτε που είχε ξερόβηχα και κάθε φορά που έβηχε της έλεγα:AtZoN έγραψε:
"Μα, πιες λίγο σιρόπι"
Ήπιε όλο το μπουκάλι σε μια μέρα 5πλάσια δόση από την κανονική και είχε κόψιμο τρελό 3 μέρες... και ο βήχας ΔΕΝ πέρασε!!!
Την κατέστρεψα!
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
2/6/2009, 22:30
ενεσούλα έγραψε:Καλά, Τζονάκο, μου θύμισες μια ιστορία με την αδερφή μου κάποτε που είχε ξερόβηχα και κάθε φορά που έβηχε της έλεγα:AtZoN έγραψε:
"Μα, πιες λίγο σιρόπι"
Ήπιε όλο το μπουκάλι σε μια μέρα 5πλάσια δόση από την κανονική και είχε κόψιμο τρελό 3 μέρες... και ο βήχας ΔΕΝ πέρασε!!!
Την κατέστρεψα!
2/6/2009, 22:49
Τι σε σόκαρε;Δεν είχα καταλάβει ότι έπινε κάθε φορά που της το έλεγα!:D
Φύλλο :
2/6/2009, 22:55
ενεσούλα έγραψε:Τι σε σόκαρε;Δεν είχα καταλάβει ότι έπινε κάθε φορά που της το έλεγα!:D
2/6/2009, 23:06
Ναι, ναι!!!
Και την επόμενη που έβηξε πάλι της είπα το γνωστό: "μα, πιες λίγο σιρόπι!" και μου λέει: "δεν έχω άλλο" και λέω:
και είδα στις παρενέργειες της υπεδοσολογίας τις διάρροιες!
Πάλι καλά που δεν ήταν κάτι σοβαρότερο.
Πάντως πολλά φάρμακα κάνουν διαταραχες στις κενώσεις, αλλά πες μου, αλήθεια, θα προτιμούσες να στουμπώσεις;
Άλλος καημός κι αυτός!
χιχιχι
Και την επόμενη που έβηξε πάλι της είπα το γνωστό: "μα, πιες λίγο σιρόπι!" και μου λέει: "δεν έχω άλλο" και λέω:
και είδα στις παρενέργειες της υπεδοσολογίας τις διάρροιες!
Πάλι καλά που δεν ήταν κάτι σοβαρότερο.
Πάντως πολλά φάρμακα κάνουν διαταραχες στις κενώσεις, αλλά πες μου, αλήθεια, θα προτιμούσες να στουμπώσεις;
Άλλος καημός κι αυτός!
χιχιχι
14/6/2009, 21:00
Έβαλα και ένα ποστάκι για τη σημερινή μέρα.
Είναι η Παγκόσμια Μέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε...
Είναι η Παγκόσμια Μέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε...
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
14/6/2009, 21:01
την παρασκευη εμεις απο την εταιρεια καναμε τα κουμαντα μας
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης