Should I?
5 απαντήσεις
- ΛέταMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνια
Φύλλο :
Should I?
26/3/2009, 22:27
Ένα μπλογκ με όλες τις διάφορες- περίεργες και μη- καταστάσεις που ζει μια κοπέλα 22 ετών μέσα στην χαοτική Αθήνα. Θα μου πέις κοινότυπο, αλλά πριν κρίνεις θυμήσου ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και σε κάθε άνθρωπο μπορεί να συμβαίνουν διάφορα περίεργα κατα τη διάρκεια της ημέρας. Γιατί στο κόσμο τούτο που ζούμε, λέγω.... μπλα μπλα μπλα....και..... μπλα μπλα μπλα.....!!
Δεν ξέρω μπορεί να σου φαίνεται και βαρετό αλλά αν όχι, τότε πέρασε και καμιά βολτούλα...Θα σε περιμένω..
http://diavasekaipesmou.blogspot.com/
Δεν ξέρω μπορεί να σου φαίνεται και βαρετό αλλά αν όχι, τότε πέρασε και καμιά βολτούλα...Θα σε περιμένω..
http://diavasekaipesmou.blogspot.com/
Απ: Should I?
26/3/2009, 22:50
καλο το bloggaki σου Λετα.
Σημειωθηκε στον καταλογο μου και θα σε παρακολουθω στενα....
Σου αφησα και σχολιο για το ατυχημα....
Καλη δουλεια.
Σημειωθηκε στον καταλογο μου και θα σε παρακολουθω στενα....
Σου αφησα και σχολιο για το ατυχημα....
Καλη δουλεια.
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/3/2009, 23:00
λετα εγω οταν σε διαβαζω
ειναι σαν να μου μιλαει μια φιλη μου
και να πινουμε καφε διπλα στο τζακι
τοσο απλα
σε ευχαριστω που ηρθες
φιλι
ειναι σαν να μου μιλαει μια φιλη μου
και να πινουμε καφε διπλα στο τζακι
τοσο απλα
σε ευχαριστω που ηρθες
φιλι
Φύλλο :
26/3/2009, 23:04
σε ευχαριστώ πολύ ms colourfull! μόλις είδα και απάντησα στο σχόλιό σου. Θα περνάω να σε βλέπω και εγώ συχνά, μαρεσε το blog σου..Φιλάκια!
Φύλλο :
26/3/2009, 23:05
skoulikaki μου χαίρομαι πολυ που βλέπεις το μπλογκ μου έτσι. Το εκτιμώ πραγματικά! Εγώ σε ευχαριστώ για την πρόσκληση! Θα περάσουμε ωραία!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/3/2009, 23:09
αμε πολυ ωραια
δεν ξερω αν θα το πιστεψεις η οχι
αλλα εγω ετσι απλα καθημερινα ρε παιδι μου
δεν μπορω να γραψω
ξερω κουλο αλλα δεν μπορω
δεν ξερω αν θα το πιστεψεις η οχι
αλλα εγω ετσι απλα καθημερινα ρε παιδι μου
δεν μπορω να γραψω
ξερω κουλο αλλα δεν μπορω
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/3/2009, 23:19
Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζουμε.
Φύλλο :
27/3/2009, 20:56
Και εγώ χαίρομαι που ήρθα στην παρέα σας! Φιλάκια!
Φύλλο :
29/3/2009, 02:42
και εχεις και ωραιο αβαταρ
ασχετο
ασχετο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης